Oproep!

Hallo!tumblr_n2g9jwVjX41r7w5w0o1_500

Wij zijn op het punt beland dat wij bedrijven zoeken die wij gaan analyseren. Wij hebben natuurlijk ook zo ons netwerk, maar wij waren benieuwd of jij wellicht een goede tip voor ons hebt… Wij zoeken namelijk culturele instellingen die al 3.0 onderdelen toepassen in de bedrijfsvoering. Wat is 3.0 hoor ik je denken? Wel dat is hier uitgebreid te lezen, maar de kern is:

3.0 is een manier van denken en handelen, gebaseerd op vrijheid, vertrouwen, transparantie en democratie, waarbij cocreatie dé manier is om nieuwe producten en diensten tot stand te laten komen. 

Herken jij deze factoren in een cultureel bedrijf (of onderdeel van) laat het ons zeker weten! Dan kunnen wij ermee aan de slag.

M&P

Advertenties

4 thoughts on “Oproep!

 1. Incubate Tilburg ligt voor de hand. Kijk eens rond bij cooperaties. OndernemersRijk in Den Bosch – geen cultuur, maar toch. En ik denk verder na …. Gebruik ook twitter en LinkedIn!

 2. In de Kunsthal in Rotterdam is op dit moment de tentoonstelling S.H.O.E.S.
  ‘S.H.O.E.S. is het resultaat van de eerste MaakMee tentoonstelling, een interactief publieksproject…’ Vraag de tentoonstellingsbrochure aan of nog beter: ga er heen!

 3. géén culturele instelling, wél interessant…

  “Werker Magazine

  Werker is a contextual publication about photography and labour that inquires into the possibility of formulating a contemporary representation of work. They are fascinated by the political use of photography based on self­-documentation, self­-publishing, collective learning and image critique. What is labour nowadays? How is it portrayed? Is it possible to activate collective practices of self­-representation? Every edition of Werker is produced and distributed in a different context such as a museum, an academy, a neighborhood, internet etc., exploring various strategies of interaction with specific audiences.”

  http://www.werkermagazine.org/domesticwork/

 4. Participatiekunst in het Stedelijk Museum in Den Bosch. “Reinventing Happiness. Een onderzoeksproject waarin het museum met verschillende kunstenaars, museumbezoekers en bewoners van Den Bosch op zoek gaat naar nieuwe sociale en duurzame geluksvormen.” “Tijdens de periode 12 april tot 4 mei werken Jeanne en Paul ook aan het script voor het blijspel. U kunt elke dag in het museum bijdragen aan de scriptontwikkeling door uw persoonlijke verhalen over depressie, geluk en werk te delen.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s